close

Contact rapid

Pensiunea Adolescenta - locul momentelor frumoase alaturi de cei dragi!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Atractii

  Atractii

  Valea Uzului

  Ne bucura deschiderea turistilor pentru Barajul si Lacul Valea Uzului. Departe de aglomeratia urbana, in Rezervatia Naturala Nemira, turistii se pot bucura de peisaje spectaculoase.

  Turistii sunt invitati la drumetii pe jos, calare sau cu trasura. Lacul, in toata splendoarea lui, ofera instantanee memorabile. Pasionatii de pescuit vor fi mai mult decat incantati de capturile facute.

  Intreaga zona invita la relaxare, la o armonie intre om si natura. Rezervatia Naturala Nemira este un loc binecuvantat care ii atrage pe ecologisti si practicantii turismului verde.

  Monumente istorice

  Descopera frumusetea unui palat splendid si afla istoria si legendele care l-au facut celebru. Castelul Stirbei este o incantare si o incursiune in istoria Moldovei. 

  Viziteaza Cimitirul Militar sau Cimitirul Eroilor si cinsteste memoria celor care au cazut in al II-lea Razboi Mondial pentru aparare.

  Iti recomandam de asemenea sa vizitezi Castelul Rosu de la Hemeius, Manastirea Casin, Biserica de lemn Sfantul Nicolae din  Boistea, Biserica Sfintii Petru si Pavel.

  Cazeaza-te la Pensiunea Adolescenta din Darmanesti Bacau si descopera atat frumusetile naturale ale zonei cat si cele realizate de mana omului.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.